Accomodaties

IntentsCity camping biedt voor ieder wat wils. Van een campingplaats waar je een eigen tentje op kunt zetten tot een Flexotel waar je in alle luxe kunt genieten van de gezellige sfeer op de camping.Vriendencamping (District)

Wil jij een onvergetelijke kampeer-ervaring met je vrienden delen op een exclusieve eigen kampeerplaats? Ga dan voor de vriendenkampeerplek, of te wel een eigen IntentsCity District. Deze plek wordt speciaal gereserveerd voor jou en je vrienden zodat jullie een exclusieve spot hebben op de camping. Jullie District kan worden voorzien van extra luxe, door het upgraden met een eigen WC en partytent!

Meer info


Festipi

Voor de meest optimale festivalbeleving kies je ervoor om te overnachten in een Festipi. Geen zin om jouw tent en slaapspullen mee te slepen? Geen probleem! De Festipi staat kant en klaar op je te wachten. Je hebt de keuze uit een Festipi met of zonder interieur. De Festipi is 2,5 meter breed en 2,7 meter hoog. Een prima afmeting dus voor 2 personen.

Meer info


FestiTent

Wil je niet sjouwen met je tent, luchtmatras of kampeerspullen? Bespaar jezelf die moeite en boek een FestiTent! FestiTent voorziet voor jou een kant-en-klare kampeertent. Je boekt op voorhand je een-, twee-, of vierpersoonstent en FestiTent zet alles voor jou klaar. Geen gesleur met tenten of matrassen!

Meer info


Flexotel

Voor diegene die voor echte luxe gaan op de IntentsCity camping kunnen een unieke hotelervaring boeken: Flexotels! Gasten overnachten in tweepersoonskamers die voorzien zijn van alle gemakken en comfort. De Flexotel Village bevindt zich op een gedeelte van het normale campingterrein, op loopafstand van het festival.

Meer info