General information in your language:

Tijden
Inchecken is mogelijk op de volgende tijden. Het is alleen mogelijk om tijdens de inchecktijden de camping te betreden en te verlaten. Vanaf het festivalterrein is de camping altijd te betreden tijdens de festivaltijden.

– Vrijdag 31 mei 2019 | 12:00 – 23:00 u.
– Zaterdag 1 juni 2019 | 08:00 – 20:00 u.
– Zondag 2 juni 2019 | 08:00 – 17:00 u.

Op maandag dient iedereen voor 12:00u. de camping te verlaten.

Adres / route
Let op: De IntentsCity camping is te bereiken via een andere route dan het festival! Voer het volgende adres in de navigatie in: Oisterwijksebaan 3 Oisterwijk.
Volg bij nadering van het festivalterrein de gele Intents verkeersborden.

Volg de gele verkeersborden en parkeer alleen op de aangeven plekken. In het kader van het milieu vragen we je om zoveel mogelijk te carpoolen of met het openbaar vervoer te reizen.

Pendeldienst (NS Station Oisterwijk <–> IntentsCity)
Op vrijdag 31 mei rijdt er tussen 12:00u en 23:00u een bus tussen NS station Oisterwijk en de IntentsCity ingang. Je kunt in de voorverkoop een retourticket kopen voor 11 euro. Op maandag tussen 08:00u en 12:00u brengt de bus je vanaf de IntentsCity ingang ook weer terug naar het NS Station Oisterwijk.

Op zaterdag 1 juni (10:00u tot 23:30u) en zondag 2 juni (12:30 tot 23:30u) rijden er pendelbussen tussen het NS Station Oisterwijk en Intents Festival.
Veel gestelde vragen

Vraag: Is er stroom op de camping?
Bij de tenten is geen stroom aanwezig. Je kunt je mobiele telefoon opladen bij de speciale oplaadbanken op de camping. Bij de wasruimtes is wel stroom aanwezig. Ook kun je op het festivalterrein op zaterdag en zondag een externe accu huren.

Vraag: Hoe groot mag mijn tent zijn?
Je tent mag voor maximaal 1 persoon te groot zijn. Voorbeeld: slaap je met 2 personen in een tent, dan mag je een 3-persoonstent meenemen.

Vraag: Mag ik scheermesjes meenemen?
Scheermesjes zijn toegestaan op de camping, niet op het festivalterrein.

Vraag: Welke deo is toegestaan?
Op de camping zijn zowel spuitbussen als rollers toegestaan. Op het festivalterrein alleen deorollers.

Vraag: Ik word op 4 juni 18 jaar, kan ik dan toch Intents Festival bezoeken?
Helaas is dit niet mogelijk, en hier wordt dan ook geen uitzondering op gemaakt. Je moet 18 jaar zijn op de dag dat je het festival bezoekt.

Vraag: Wat zijn Coin Tickets?
Een Coin Ticket heeft een waarde van 14 of 21 consumptiemunten. Deze kun je op het festival laten scannen waarna je direct de munten uitgekeerd krijgt. Je kunt met coins drinken en eten kopen.

Vraag: Mag ik mijn foto en/of videocamera meenemen?
Het is niet toegestaan om (semi) professionele foto/video apparatuur mee naar binnen te nemen, tenzij anders is overeengekomen met de organisatie. Een normale (digitale) telefoon camera is wel toegestaan. Daarnaast legt het Intents mediateam het complete festival vast via foto's en video's. Deze komen na het festival spoedig online. Een Go Pro zonder statief is wel toegestaan.

Vraag: Mag ik medicijnen meenemen?
Uiteraard is het geen probleem als je medicijnen meeneemt die je nodig hebt, mits je een doktersverklaring meeneemt en toont bij de ingang.

Vraag: Mag ik eten en/of drinken meenemen naar de IntentsCity Camping?
Je mag eigen eten en drinken meenemen (drinken in plastic flessen of blikjes). Je mag maximaal 1 sixpack bier of 2 liter wijn mee mag nemen. Sterke drank is verboden. Let op: glas is verboden!

Vraag: Mag ik een eigen plek op de IntentsCity Camping kiezen?
Een eigen plek uitzoeken is helaas niet mogelijk, je krijgt bij binnenkomst een vak aangewezen. Wil je graag bij je vrienden in de buurt staan, kom dan tegelijkertijd naar binnen.

Vraag: Mag ik mijn Intents tickets doorverkopen?
Je mag een ticket niet verkopen met als doel daar winst op te maken. Je mag uiteraard wel een ticket voor je vrienden bestellen en deze voor dezelfde prijs doorverkopen.

faciliteiten.jpg

Contact

Heb je vragen? Stuur een Facebook bericht naar Facebook.com/intentsfestival.

Mailen kan natuurlijk ook: [email protected] Je ontvangt spoedig een reactie.


Huisregels

De volgende zaken zijn verboden op de camping:
- Auto's, fietsen, aanhangwagens, caravans, campers of andere voertuigen.
- Het is niet toegestaan om de camping te verlaten zonder je camping spullen buiten de inchecktijden.
- Laserpennen.
- Geluidsinstallaties, generatoren en aggregaten.
- Glas en of andere scherpe voorwerpen.
- BBQ's, fornuizen, koelkasten, tapinstallaties en gasflessen. (kleine wegwerp BBQ's en kleine 1 pits gasflesjes zijn toegestaan bij de BBQ zone)
- Bankstellen (of andere grote voorwerpen).
- Drugs- verdovende middelen.
- Confetti en partyploppers.
- Selfie-sticks en foto statiefen/stokken
- Voetbalshirts en/of kleding met nationalistische tekens of uitingen te dragen of bij je hebben.
- Handel te drijven in waren, van welke strekking dan ook zonder toestemming van de organisatie.
- Het draaien van (luide) muziek na het sluiten van het festival. Denk aan de nachtrust van mede partygangers en buurtbewoners.
- Goederen van Intents Festival en of andere partijen te beschadigen en of te stelen.
- Elke vorm van open vuur waaronder kampvuur, BBQ's, fakkels, vuurwerk etc.
- Stadion hoorn
- Drones
- Stickers, flyers, posters, banners
- Haring in V-vorm die dikker is dan 3 mm en langer dan 30 cm zijn verboden. Ronde haring die dikker is dan 7 mm en langer is dan 25 cm zijn verboden.

De algemene huisregels en algemene voorwaarden van Intents Festival / Stichting de Kloontjes gelden ook voor de camping.