Accomodaties


Vriendencamping (District)

Wil jij een onvergetelijke kampeer-ervaring met je vrienden delen op een exclusieve eigen kampeerplaats? Ga dan voor de vriendenkampeerplek, of te wel een eigen IntentsCity District. Deze plek wordt speciaal gereserveerd voor jou en je vrienden zodat jullie een exclusieve spot hebben op de camping. Jullie District kan worden voorzien van extra luxe, door het upgraden met een eigen WC en partytent!

Meer info

CityYard

Een CityYard is een prive kampeerplaats voor jouw vriendengroep op IntentsCity omheind met palen en dik touw. Deze plek wordt speciaal gereserveerd voor jou en je vrienden zodat jullie een exclusieve spot hebben op de camping. Jullie plek is herkenbaar aan het CityYard-bord met de door jullie gekozen naam erop. Upgrades bestellen zoals een prive WC, tafel en partytent is voor een CityYard niet mogelijk.

Meer info

Urban Boutique (Flexotel)

Voor diegene die voor echte luxe gaan op de IntentsCity camping kunnen een unieke hotelervaring boeken: Urban Boutique! Gasten overnachten in twee, drie- of vierpersoonskamers die voorzien zijn van alle gemakken en comfort. De Urban Boutique Village bevindt zich op een A-locatie op het campingterrein, op loopafstand van het festival en dichtbij alle faciliteiten.

Meer info

Festipi

Voor de meest optimale festivalbeleving kies je ervoor om te overnachten in een Festipi. Geen zin om jouw tent en slaapspullen mee te slepen? Geen probleem! De Festipi staat kant en klaar op je te wachten. Je hebt de keuze uit een Festipi van 2,5 meter doorsnede of 3 meter doorsnede.

Meer info

Intents Festival Tent

Overnachten op de IntentsCity camping doe je in stijl met de limited edition Intents Festival Tent. Helemaal waterdicht, in minder dan 5 minuten op te zetten twee-persoonstent. Af te sluiten met een slotje (niet in begrepen). Deze unieke tent koop je en kun je dus het hele festivalseizoen meenemen.

Meer info

FestivalCaravan

Altijd al eens in een caravan willen slapen? Dan is dit je kans! Wij verhuren 2, 3 of 4-persoonscaravans. Alle caravans zijn voorzien van opgemaakte bedden, luifel, buitenzitje en koelkast. Ook handig: de caravan is afsluitbaar en heeft stroom. De caravan staat voor je klaar bij binnenkomst op de camping, dus je kunt jouw spullen erin leggen, de koelkast vullen en meteen gaan feesten!

Meer info

FestiTent

FestiTent verhuurt kant-en-klare kampeertenten en uitrusting. Vergeet het gedoe op de parkeerplaats, je kampeerspullen naar de ingang slepen, het gevecht met je lastige tent, breng gewoon je 'festival essentials' mee en geniet van het eerste moment van je festival!

Meer info

Kartent

Waarom zou je een tent naar festivals slepen, als je een duurzame, kant-en-klare kartonnen oplossing klaar klaar kan laten zetten? Een KarTent is wat je nodig hebt! En ja; ze zijn waterdicht, blijven 's ochtends donker en koel voor je kater en er is genoeg ruimte voor je om te lepelen! Als kind wilde je altijd al in de kartonnen doos slapen, toch? Nou, dit is je kans!

Meer info