Alle faciliteiten voor jouw festivalvakantie

Faciliteiten

Tijdens een weekend IntentsCity wil jij natuurlijk wel fatsoenlijke faciliteiten hebben. Fris douchen, lekker eten en je auto veilig parkeren.

Restaurants - Bath House District - Parking Garage - BBQ-Plaza - Lockers - Supermarket -Pendelbussen - EHBO - Earplugs - Merchandise Store

IntentsCity Hall

Iedere stad heeft een eigen City Hall, zo ook IntentsCity. Bij de City Hall kun je 24 uur per dag terecht met vragen. En je kunt er de nodige zaken halen als een time-table van het festival, merchandise en coins.

Supermarket

Heb je een lek luchtbed of zoek je een campingpannetje om je eten in op te warmen? In de ‘Supermarket’ kun je terecht voor allerhande kampeerartikelen. Van tentjes tot kussens en bestek tot….sh*ttt ik ben mijn slippers vergeten… Je vindt het hier allemaal. En dat tegen redelijke prijzen. Ook kun je hier verpakte lekkernijen halen.

Bath-house District

Douches en Toiletten

In het ‘bath-house district’ kun je jezelf weer lekker opfrissen. Na een lekkere douche ben je weer helemaal mens. Er komen ook de nodige spiegels en stopcontacten, zodat je er voor kunt zorgen dat je de festivaldag pico bello in gaat.

Lockers

Er zijn kluisjes te huur op het festival en de camping. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen, zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Als de locker met sleutel is, dient er € 5,- borg betaald te worden, deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel.

Luchtbed opblazen

Heb je geen luchtpomp bij? Of is het veel te lekker weer om jezelf in het zweet te werken? Laat je luchtbed bij de camping oppompen met verse lucht.

Douchen als een earlybird

Gratis douchen

’s ochtends tussen 03:00u. en 08:00u. kun je gratis douchen. Lekker rustig en daarna direct door naar het ontbijt.

Beleef het ultieme weekend met jouw (nieuwe) vrienden

Andere praktische zaken

EHBO

Earplugs

Lockers

USB Bankjes​

Pendelbus

Phone charger

It's barbeque Time!

BBQ zones

Waar rook is… liggen hamburgers, worstjes, kippenpoten of knakworsten op de BBQ. Hoezo kun je niet BBQ’en tijdens het ontbijt? Je bent echt niet de eerste op IntentsCity die dit doet. Eet smakelijk!

Mis je nog activiteiten op de camping?

Stuur je ideeën in, en misschien zie je ze terug op IntentsCity!