FaciliteitenIntentsCity Bank

Iedere stad heeft een eigen city hall, zo ook IntentsCity. Bij de city hall kun je 24 uur per dag terecht met vragen. En je kunt er de nodige zaken halen als een IntentsCity info-flyer en time-table van het festival.

Mocht je op zoek zijn naar Intents merchandise, maar de merchandise stands zijn dicht, kijk dan ook eventjes of hier hangt of ligt wat jij zoekt.

Maar ook wanneer je geen vragen hebt. Gezellig een praatje maken kan natuurlijk altijd.

Restaurant district

Wat is er beter dan een lekker omeletje wanneer je 's ochtends brak wakker wordt na een dag/nacht feest. Op de IntentsCity camping kun je genieten van een heerlijk ontbijtje en een stevige bak koffie om goed wakker te worden. Vergeet daarbij de vitamientjes niet en neem een fris glaasje jus d'orange of een gezond stukje fruit. En goede bodem is immers onmisbaar wanneer je een festival voor de boeg hebt. Voor de mensen die nog trek hebben in een stevige hap na een dag feesten is er na afloop van het evenement nog een warme hap te krijgen op de camping. Een frietje, snack, pizzapunt of iets anders zorgen er voor dat je niet met een lege maag je tentje in hoeft te kruipen.

Bath-house district

In het 'bath-house district' kun je jezelf weer lekker opfrissen. Na een lekkere douche ben je weer helemaal mens. Er komen ook de nodige spiegels en stopcontacten, zodat je er voor kunt zorgen dat je de festivaldag pico bello in gaat.

Houd er toch rekening mee dat het in de spitstijden druk kan zijn. En ga je tussen 06:30 en 08:00 u. douchen dan is het gratis. Daar buiten kost het 1 muntje.

Bath district 1 is 24 uur per dag geopend, deze is op het plein tegenover de bioscoop en eettentjes. het bath district 2 is geopend op de volgende tijden:
vrijdag 17:00 - 02:30u.
Zaterdag 08:00 - 17:00u. en 23:00 - 02:30u.
Zondag 08:00 - 17:00u. en 23:00 - 02:30u.
Maandag 08:00 - 11:00u.

Er zijn voldoende gratis toiletten en handenwasgelegenheden aanwezig op het festival. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig. Wildplassen is dan ook niet toegestaan.

Parking garage

Voor de IntentsCity campinggasten komt er een aparte parkeerplaats dicht bij het campingterrein. Dit is betaald parkeren.

Het parkeerterrein ligt niet ver van de camping af, zodat je geen kilometers met je spullen hoeft te sjouwen. Toch is het slim om er voor te zorgen dat je spullen makkelijk mee te nemen zijn.

Je kunt je parkeerticket voordelig in de voorverkoop bestellen.

Merchandise

Er is een dedicated Intents-merchandise stand aanwezig op het festival waar je jouw exclusieve Intents Festival merchandise kunt kopen. Hier kun je een shirts, hoodie, zonnebril waaier en nog meer te gekke Intents-mechandise halen. Houd de online webshop in de gaten voor een overzicht de beschikbare producten.

BBQ-plaza

Wat is een camping zonder barbecue?? Kom ook gezellig jouw stukje vlees, vis of vegaburger braden op de gezamenlijke BBQ. Want zeg nou zelf.. met zijn allen eten is toch zeker zo gezellig. De BBQ-plaza zal centraal op het terrein komen en wordt een must voor iedere campingbezoeker.

Lockers

Er zijn kluisjes te huur op het festival en de camping. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen, zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan.
Als de locker met sleutel is, dient er € 5,- borg betaald te worden, deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel.

Mobile phone charger

Is je accu (bijna) op? Geen nood. Je kunt je mobiele telefoon opladen op het festival. Hiervoor hoef je niet eens je telefoon achter te laten. Je huurt gewoon een kleine USB-oplader die de telefoon in je zak oplaat. Zo kun je altijd bereikbaar zijn en er volop op los twitteren, appen, sms'en heel belangrijk... leuke selfies maken ;)

Luchtbed opblazen

Heb je geen luchtpomp bij? Of is het veel te lekker weer om jezelf in het zweet te werken? Laat je luchtbed bij de camping oppompen met verse lucht.

Supermarket

Heb je een lek luchtbed of zoek je een campingpannetje om je eten in op te warmen? In de 'Supermarket' kun je terecht voor allerhande kampeerartikelen. Van tentjes tot kussens en bestek tot....sh*ttt ik ben mijn slippers vergeten... Je vindt het hier allemaal. En dat tegen redelijke prijzen. Ook kun je hier verpakte lekkernijen halen.

USB Bankjes

Telefoon bijna leeg? Geen nood! Ga lekker zitten op de speciale oplaadbanken met USB poorten ingebouwd. Je telefoon is zo weer opgeladen. Vergeet niet je oplaadkabel.

Pendelbus

Kom je met de trein naar IntentsCity? Neem op vrijdag vanaf CS Oisterwijk de pendelbus naar IntentsCity.

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festival, daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het festival. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je denkt dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Kijk ook op de Celebrate Safe website voor meer info.

Earplugs

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn oordoppen verkrijgbaar bij de bars en bij de merchandise. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen.