Festival camping activiteiten

become a resident of our magical city!

Jouw festivalvakantie start bij IntentsCity

Mega Silent Disco Afterparty

Intents:AFTR

Ben jij die ultieme strijder die na afloop van de dag Intents Festival nog lang niet heeft uitgespeeld? Feest dan door in de MEGA Silent Disco Afterparty! Één van de grootste silent disco’s van Europa met ruim 5.000 headphones!

De line-up is iedere avond een verrassing! 

Friday 01:00 – 03:30u.
Saturday 01:00 – 03:30u.

De IntentsCity Camping: boordevol leuke activiteiten!

Check this out!

IntentsCity is meer dan glamperen in festival stijl, want naast een fantastische line-up van artiesten hebben we ook nog eens de leukste entertainment speciaal voor jou geselecteerd! Jij zal je zeker niet vervelen!

Mega silent disco Afterparty - Lounge area’s - Nacht bioscoop - Beerpongen - Mega BBQ

Filmpje pakken?

24/7 chillen in de Cinema

Ben je nog niet moe na het festival? Of wil je ’s middags even de rust op zoeken? Duik dan de bioscoop in, ga languit liggen in de loungebanken en geniet van je favoriete film met een lekker biertje in je hand. Proost!

Party truck - BBQ'en - Bumping ball - voetballen - Beer Rodeo - Twister - Coffee club - Hottubs

Popup partys - Poolparty - magical Ballenbak - Levensgroot Stef Stunt Piloot

Kopje koffie?

Coffee club

Een lekker bakje koffie in de ochtend. Wie houd daar nou niet van? Tijdens dit Meet en Greet moment kun je samen met een artiest in een relaxte setting koffie te drinken. Wat heb jij in je koffie?

Magical Ballenbak

Haal oude herinneringen op in de magical ballenbak! Lekker springen, zwemmen en dollen. Hatsjikidee. Jij gaat je weer helemaal kind voelen. Wedden?!

Plons!

Poolparty op zaterdag & zondag

Neem op zaterdag of zondagochtend een frisse duik in het zwembad naast het festivalterrein. Even rustig baantjes trekken? Dat kun je vergeten! Ook hier vieren wij feest tijdens de poolparty met leuke artiesten.

Biertje?

Beer pong

Gooien, ketsen, spugen, slaan, stuiteren.. probeer het balletje in de bekers van de tegenstander te krijgen. Je weet hoe het werkt. Proost!

IntentsCity by Night

Brabantse nachten zijn lang

Net zoals een echte stad, this city never sleeps. Ook ’s nachts is er van alles te beleven op IntentsCity! Loop rondjes over de camping en ontmoet nieuwe vrienden, duik de bioscoop in of ga los in de Mega Silent Disco Afterparty.

Beleef het ultieme weekend met jouw (nieuwe) vrienden

Chillen in het bubbelbad

Hottubs

Tijd voor ontspanning in één van de hottubs op de camping. Dat is pas #IntentsGenieten.

BBQ Masters on tour

Fire cooking

Mega BBQ

Ben jij een échte vleesliefhebber? Of toch liever een vegetarische hamburger? Dan hebben wij voor jou een gigantisch grote BBQ geregeld!
 
Met mooi weer wil je niks anders dan gewoon een lekker stukje mals vlees rechtstreeks van de hete BBQ. Laat je lekker verwennen door de mannen van MegaBBQ. Zij bereiden voor jou de heerlijkste (vega)vleesstukjes. Lekkaaahh! Alsof er een engeltje op je tong piest. 

Wil je er zeker van zijn dat je deze versnaperingen niet misloopt? Bestel dan alvast jouw vleespakket!

Food Line-up

Burgers

Friet

Puntbroodjes

Bourgondische kroket

Hot Sandwiches

Croisant

Fruit

Pizza

Loempia

Broodje Unox

Tosti

Fruitbeker

It's barbeque Time!

BBQ zones

Waar rook is… liggen hamburgers, worstjes, kippenpoten of knakworsten op de BBQ. Hoezo kun je niet BBQ’en tijdens het ontbijt? Je bent echt niet de eerste op IntentsCity die dit doet. Eet smakelijk!

Mis je nog activiteiten op de camping?

Stuur je ideeën in, en misschien zie je ze terug op IntentsCity!