Activiteiten

IntentsCity is een levendige camping waar je het bezoek aan Intents Festival tot een minivakantie kunt maken. Met Brabantse gezelligheid en veel verschillende dingen die je kunt doen hoef je je geen minuut te vervelen op de camping.

Op IntentsCity blijf je ondergedompeld in de fantastische sfeer die kenmerkend is voor Intents zodat je optimaal kunt genieten samen met mede festivalliefhebbers. Naast alle voorzieningen die je van een goede festivalcamping mag verwachten, waaronder goede douches, eten en drinken, heeft de IntentsCity camping vele toffe extra’s.


Bioscoop

Nog niet moe na het festival? Duik dan de nachtbioscoop in op IntentsCity. Ga lekker liggen op de banken en geniet van een film met een lekker drankje erbij. Proost!

Voetbalveld

Daag met je vrienden een ander team uit om lekker een potje te voetballen.


Beerpong

Speel samen met je vrienden een potje beerpong! De set is te verkrijgen bij de IntentsCity Bank.

Mega BBQ op vrijdag

Op vrijdagmiddag staat de grootste BBQ van Nederland in de BBQ zone van IntentsCity. Bak zelf je vlees of laat je helpen door de braadmeesters. Je mag zelf vlees meenemen of bestel eenvoudig een vleespakket online zodat je deze kunt afhalen op de camping.

Hottubes

Neem je zwembroek of bikini mee naar IntentsCity en duik met je vrienden in één van de hottubs. Even lekker chillen voor of na het feesten.

Bubbelbal

Speel een potje Bubbelbal op IntentsCity. Door de grote plastic bal vol met lucht, kun je op de grond rollen en tollen. Duw je tegenspelers aan de kant en probeer te scoren. Lachen!


Wake-up call

Om lekker in de sfeer van het festival te komen zal een dj vanaf rond 11.00 uur voor een lekker muziekje zorgen.

Lounge

Er komt een area waar je lekker kunt chillen met een drankje in je hand.


Zwemmen op zondag (sold out)

Na de heftige pre-party, en een hele festivaldag op Saturday en nog een volle dag te gaan op Sunday, dan wil je wel even opladen en even lekker zwemmen. Je wordt opgehaald met de bus vanaf de camping en naar het zwembad gebracht. Na 2 uurtjes wordt je weer netjes afgeleverd op IntentsCity. Vergeet je zwemspullen niet!

Deze activiteit is uitverkocht!