Activiteiten

IntentsCity is een levendige camping waar je het bezoek aan Intents Festival tot een minivakantie kunt maken. Met Brabantse gezelligheid en veel verschillende dingen die je kunt doen hoef je je geen minuut te vervelen op de camping.

Op IntentsCity blijf je ondergedompeld in de fantastische sfeer die kenmerkend is voor Intents zodat je optimaal kunt genieten samen met mede festivalliefhebbers. Naast alle voorzieningen die je van een goede festivalcamping mag verwachten, waaronder goede douches, eten en drinken, heeft de IntentsCity camping vele toffe extra’s.


Bioscoop

Nog niet moe na het festival? Duik dan de nachtbioscoop in op IntentsCity. Ga lekker liggen op de banken en geniet van een film met een lekker drankje erbij. Proost!

Voetbalveld

Daag met je vrienden een ander team uit om lekker een potje te voetballen.


Mega beerpong

Speel samen met je vrienden een potje mega beerpong!

Mega BBQ op vrijdag

Wat is een camping zonder BBQ? Daarom zijn er meerdere BBQ zones en komt er daarnaast een gigantische BBQ wagen, waar je de beste stukken vlees kunt laten bereiden.

Hottubs

Neem je zwembroek of bikini mee naar IntentsCity en duik met je vrienden in één van de hottubs. Even lekker chillen voor of na het feesten.

Bubbelbal

Speel een potje Bubbelbal op IntentsCity. Door de grote plastic bal vol met lucht, kun je op de grond rollen en tollen. Duw je tegenspelers aan de kant en probeer te scoren. Lachen!


Silent disco

De IntentsCity silent disco is inmiddels een begrip. Jij kiest naar welke dj je luistert. Elke dj ziet hoeveel mensen er naar zijn kanaal luisteren en moet dus alles geven om elke keer weer die ene track te draaien waardoor mensen op zijn kanaal blijven hangen. Een garantie voor geweldige en speciale sets!

Chillzones

Op een camping is het ook wel lekker om even bij te komen en te chillen. IntentsCity heeft meerdere chillzones waar je lekker in een hangmat kunt gaan liggen of ff op een bankje kunt zitten om helemaal tot ontspanning te komen.


Afterparty

Wanneer een hele dag uit je dak gaan op het festival nog niet genoeg was kan je je laatste beetje energie nog kwijt in de IntentsCity club, tijdens de beruchte afterparty. Elke dag nodigt een artiest zijn vrienden uit om de afterparty op stelten te zetten!

IntentsCity stage

Alsof een heel festival nog niet genoeg is heeft ook IntensCity haar eigen stage. Enkel en alleen toegankelijk voor campinggasten. Zowel zaterdag als zondag zullen een breed scala aan artiesten het toneel betreden. Dus even geen zin om naar het festival te lopen? Ook op de camping kan je uit je plaat gaan op de hardste beats.


Zwemmen op zondag ochtend

Na de heftige pre-party, en een hele festivaldag op Saturday en nog een volle dag te gaan op Sunday, dan wil je wel even opladen en even lekker zwemmen. Vergeet je zwemspullen niet!

Deze activiteit is tijdens de kaartverkoop los te bestellen!

Coffee club

Meet en Greet moment om met een artiest in een relaxte setting samen koffie te drinken.


Beer Rodeo

Rodeo rijden Maar nu op een bierfles. Blijf jij het langste zitten?

Stef stuntpiloot

Houd jij als langste jou vliegtuig in de lucht? Met deze levensgrote versie van dit bekende spel heb je enorm veel plezier.


Wipe out

Twister


Mega Ballenbak

Arm wrestling