Deze 9 activiteiten moet je zeker uitproberen op IntentsCity

Jouw festival vakantie start bij IntentsCity! De festivalcamping boordevol leuke activiteiten en entertainment die speciaal voor jou zijn geselecteerd. Jij zal je zeker niet gaan vervelen op de camping. Maar, zoveel activiteiten geeft wellicht wat keuzestress. Lees vooral verder en wij vertellen jou welke activiteiten je sowieso niet mag missen. 

INTENTS:AFTR

Dit is pas écht intents (na)genieten! Ben jij de ultieme strijder die na afloop van de dag Intents Festival nog lang niet heeft uitgespeeld? Feest dan door in de MEGA Silent Disco Afterparty. Één van de grootste silent disco van Europa met ruim 5.000 headphones! De INTENTS:AFTR wordt iedere avond gehost door een artiest. Trek je afgetrapte schoentjes aan en dans tot in de late uurtjes met die voetjes van de vloer. Reserveer snel jouw INTENTS:AFTR headphone hier!

BBQ Masters on tour

Ben jij een échte vleesliefhebber? Of toch liever een vegetarische hamburger? Dan moet je dit zeker proberen: de gigantisch grote BBQ! Met mooi weer wil je niks anders dan gewoon een lekker stukje mals vlees rechtstreeks van deze hete BBQ. Laat je lekker verwennen door de mannen van MegaBBQ. Zij bereiden voor jou de heerlijkste (vega)vleesstukjes. Lekkaaahh! Alsof er een engeltje op je tong piest.

Poolparty op zaterdag & zondag

Extra leuk om mee te maken: de poolparty op zaterdag & zondag! Neem in de ochtend een frisse duik in het zwembad naast het festivalterrein. Even rustig baantjes trekken? Dat kun je vergeten! Ook hier vieren wij feest tijdens de poolparty met diverse artiesten.

Levensgroot Stef Stuntpiloot

Jouw favoriete indrink spelletje is naar IntentsCity gehaald! Ben jij een kei in vliegen? Tik jij altijd alle muntjes eraf? Dan is dit wat voor jou. LEVENSGROOT Steffen! Neem je beste maten mee en ga de uitdaging aan.

Magical Ballenbak

Haal oude herinneringen op in de Magical Ballenbak! Lekker springen, zwemmen en dollen. Hatjikidee. Jij gaat je weer helemaal kind voelen. Wedden?!

Beer Pong

Gooien, kletsen, spugen, slaan, stuiteren.. probeer het balletje in de bekers van de tegenstander te krijgen. Je weet hoe het werkt. Kies je voor de Beer Pong zoals je hem kent of ga je voor de MEGA Beer Pong? Daag je vrienden uit en maak ze in!

24/7 Chillen in de Cinema

Ben je nog niet moe na het festival? Of wil je ‘s middags even de rust opzoeken? Duik dan de bioscoop in, ga languit liggen in de loungebanken en geniet van je favoriete film met een lekker biertje in je hand. Proost!

Pop-up parties

Win met jouw vriendengroep een eigen pop-up party! Er is altijd wel de vriend, van je nicht, van je moeders tante en daar de zoon van die kan draaien op een draaitafel. En toevállig is die ook met je mee op de vriendencamping. Nice! Organiseer jullie eigen pop-up party en je mag twee uur gebruik maken van de draaitafel en boxen. Hak en dans het gras kapot naast je tent.

Beer rodeo

Drink jij nooit de laatste slokjes van je bier op? Dan moet je voor straf op de bierfles rodeo! Win het gevecht met dit biertje. Ga zitten op die gigantische bierfles en probeer jezelf zo lang mogelijk vast te houden. Wie kent deze activiteit nou niet.

Naast deze mega leuke activiteiten is er nog veel meer te doen. Kijk even op de IntentsCity activiteitenpagina voor nog meer activiteiten om jouw festival vakantie mee te vullen!