GreenGuards

Dragen bij aan een groener IntentsCity

Wil jij dit jaar ook shinen als GreenGuard op de IntentsCity camping? Wij zijn op zoek naar actieve handjes om het GreenGuards team te versterken. Samen bijdragen aan een duurzamer IntentsCity door anderen te activeren & motiveren. We kunnen wel wat extra handjes gebruiken!

Timetable

Dit zijn de tijden dat de GreenGuards staan te shinen op IntentsCity:

Vrijdag 27 mei: 8:00-13:00u / 13:00-18:00u
Zaterdag 28 mei: 10:00-14:00u
Zondag 29 mei: 10:00-14:00u
Maandag 30 mei: 9:30-13:00*

* We hebben een speciale verrassing in petto voor de strijders die op maandag nog helpen! Dit wil je niet missen.

"Hoe vet zou het zijn als we met z'n allen kunnen feesten op een duurzaam IntentsCity. Samen met de bezoekers ruimen we de camping op. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is de bezoeker te motiveren en te activeren om op te ruimen. Daarna gaan we met z'n allen feesten op Intents Festival"
Sander Orsel
Head of GreenGuards

HIER WIL JE BIJ ZIJN, OMDAT...

WAT IS JOUW TAAK?

Jouw taak is om anderen te inspireren, motiveren & activeren om bewuster om te gaan met het afval wat ze produceren op IntentsCity. Je hoeft niet zelf te prikken, maar motiveert anderen op een leuke manier om het zelf te doen. Eigenlijk betekent dit dat je de gastheer/gastvrouw van IntentsCity bent. Dit doen we met veel enthousiasme, gezelligheid en entertainment!

WEEKEND = OVERNACHTEN OP DE CAMPING

Je bent vrij om te kiezen of je 1, 2, 3 of zelfs 4 dagen mee komt helpen als GreenGuard van IntentsCity. Voor elke dag dat je komt helpen ontvang je een Intents Festival ticket voor die dag.

Wanneer je ervoor kiest om het weekend
te komen helpen mag je overnachten op de camping. De GreenGuards hebben een eigen gereserveerde plek om een tentje te plaatsen.

op maandag krijg je wat extra’s!

Maandag is een belangrijke dag voor de GreenGuards. Alle campinggasten pakken hun spullen in en jij wil natuurlijk dat zij hun eigen rommel opruimen. Wanneer je op maandag komt helpen als GreenGuard ontvang je wat extra’s als dank dat je deze dag ook een steentje bijdraagt aan een duurzaam IntentsCity.

Aanmelden