8x Waarom kamperen op een festival zo leuk is!

Ooit eerder gekampeerd? Dat is niets vergeleken met een festivalcamping! Zet je oordelen over kamperen opzij en wij gaan je vertellen waarom het zo mega leuk is om te kamperen op IntentsCity!

1. Gratis workout

Maak je je zorgen om alle calorieën die je gaat binnenkrijgen? Ach, die heb je dan toch al lang verbrand! Voordat je op IntentsCity aankomt heb je al wat meters afgelegd. Het sjouwen van je koffers en tassen is een goede workout!

2. Moeilijk vrienden maken? No way!

Een van de leukste dingen van een festivalcamping: je maakt gemakkelijk nieuwe vrienden! Maak contact met de buren “heb je misschien een aansteker?” of voor de daredevils onder ons: “toevallig een condoom over in jouw pakje?” en whop je hebt contact met de buren. Ja, zo makkelijk gaat dat! Maar we zullen je even helpen met wat extra openingszinnen:

  • Kom je hier vaker?
  • Ken ik jou niet van de silent disco?
  • Je moet kiezen: Je mag alleen nog maar pap eten óf je doet mee aan… (een IntentsCity activiteit)
  • Jij bent volgens mij kei goed in… (een IntentsCity activiteit)
  • Welke hardstyle of hardcore artiest is jouw favoriete?
  • Weet jij toevallig waar…(artiest) moet draaien vandaag?

3. Op vakantie in Nederland

Echt toe aan vakantie? Wie niet! Een festivalcamping voelt alsof je op vakantie bent. Niks moet, alles mag! Geen ouders die zeggen dat je op tijd naar bed moet of fatsoenlijke kleding aan moet trekken. Jij. doet. wat. je. zelf. wil. Daarnaast mag je elke dag met je favoriete personen optrekken: je matties. #slaapfeestje

4. Slapen is voor apen

Op een festivalcamping kun je zolang doorgaan als je wil. Nadat er een dag Intents Festival achter de rug is, is het feesten nog niet gedaan! Op IntentsCity kun je aansluiten op de INTENTS:AFTR die tot laat in de nacht doorgaat. Voetjes van de vloer en dansen maar! En wanneer je dan nog niet bent uitgefeest: pak je dekentje en ga met je matties chillen bij je tent. Je kunt de hele nacht doorfeesten!

5. Gevoel van vrijheid

Vrijheid = blijheid! Wanneer je gaat kamperen ervaar je een enorm gevoel van vrijheid. Je stapt uit je (lucht)bed en bent meteen buiten in de natuur. Je boxer nog aan, de eerste zonnestralen op je blote bast. Dat heb je thuis niet. Chips of een biertje als ontbijt. Heeerlijk!

6. Minder extreme katers

Normaal wordt je, na een avondje flink doorhalen, thuis wakker en voel je je mega ellendig. Maar op een festivalcamping is dat anders. Er is altijd wel iemand die zich nog ellendiger voelt dan jij! Dat is toch wel een fijn gevoel. Je stapt uit je tent, meteen de gezelligheid weer in. Je matties die eerder wakker waren dan jij (of niet zijn gaan slapen) zitten al op je te wachten aan de eettafel. En er is altijd wel iemand die oppert om broodjes te halen bij de supermarkt. Nét wanneer jij daar echt geen zin in hebt. Top!

7. Festival in je achtertuin

Hoe vet zou het zijn, als je gewoon een Festival in je achtertuin hebt! Amazeballs! Bij IntentsCity kan dat gewoon. Je hoeft die kilometers niet meer af te leggen vanaf je auto, die heb je al gehad. Binnen 10 min sta je midden op het festivalterrein. Wil je je even tussendoor opfrissen? Ook dat is zo gepiept. En aan het einde van de dag kun je weer rollend naar je tent. Wie wil dat nou niet?

8. IntentsCity activiteiten

Jij hoeft je sowieso niet te vervelen op IntentsCity! Een scala aan verschillende uitdagende en leuke activiteiten worden voor je geregeld. Wil je hier meer over weten? Ga dan naar de activiteitenpagina en zorg dat je niks mist! Wil je er zeker van zijn dat je de leukste activiteiten meemaakt? Lees dan de blog Deze 9 activiteiten moet je zeker uitproberen op IntentsCity

See you in the magical city!