Deze 7 belangrijke dingen mag je niet vergeten mee te nemen naar een festivalcamping

Yesss we gaan weer festival kamperen! Heeeel veel zin in, maar nu komt de grootste uitdaging: Wat ga je allemaal inpakken? We hebben 7 ontzettend belangrijke dingen voor je op een rijtje gezet die je sowieso niet mag vergeten mee te nemen naar een festivalcamping!

Een dekentje of een warme hoodie voor wanneer het afkoelt

Heb je nog geen zin om te slapen na een festivaldag? Ten eerste hebben we dan een MEGA afterparty gaande die je zeker niet wilt missen! Maar wil je liever wat rustiger chillen met wat vrienden op je klapstoeltje bij de tent, ook goed! Houd er rekening mee dat het ‘s avonds een paar graden afkoelt. Neem dus een dekentje mee of een lekker warme hoodie zodat je zonder bibbers nog Intents kan nagenieten van de dag.

Vergeet je Deet niet

Gelukkig zitten er nog niet zoveel muggen zo vroeg in het jaar wanneer Intents Festival plaatsvindt maar je wil niet onder de rode bulten zitten wanneer je aan het paraderen bent over het festivalcamping terrein. Vergeet daarom je Deet niet! Deze is niet alleen goed om de muggen tegen te houden maar is tevens ook tegen andere insecten. Helaas niet tegen processierupsen, dan kun je beter mentholcreme meenemen tegen de jeuk.

Steekwagen of bolderkar

Het is meestal nog een eindje lopen van de auto naar het IntentsCity festivalcamping terrein. Doe jezelf een plezier en neem een steekwagentje of een bolderkar mee. Dat scheelt veel ge-$@%$#! Op deze manier behoud je de Happy Festival Mood.

Bluetooth Speaker van handformaat

Heeeeeeel belangrijk! Jij bent natuurlijk zelf de belangrijkste sfeermaker maar die bluetooth speaker wil je er ook bij hebben. Lekker wakker gemaakt worden met “begin de dag met een dansje” en naar bed gaan met de anthem “Step Into The Game”. Hoppaaaa! Let er wel op dat de speaker van handformaat is, anders mag je hem niet mee het festivalterrein op nemen. Dat zou zonde zijn.

Bier en wijn, dat is fijn

Wanneer je naar de Intentscity camping gaat mag natuurlijk jouw favoriete drankje niet vergeten worden. Let wel op de voorwaarden: maximaal 1 sixpack bier of 2 flessen wijn per persoon is toegestaan. Voor de echte zuipschuiten kun je nog extra drank inslaan bij de IntensCity Supermarket.

Matching outfits

Met je (girl)squad op de vriendencamping? Wat is er nou leuker dan matching outfits? Kleed je na een festival dag om en ga in je onesie naar de Mega Silent Disco Afterparty. Of kies een ander thema (disco, superhelden of proud to be foud bijvoorbeeld) en ga zo met z’n alle verkleed naar het festivalterrein. Als je durft…

De belangrijkste: vergeet je goede zin niet!

Ja heel cliché maar, o, zo, waar. De lente is er weer, dat betekent: tijd om weer te genieten van jouw Intents Festival Weekend! Hier heb je op gewacht en het is dan eindelijk zo ver! Jij mag weer terug naar je second hometown: IntentsCity. Niets kan jouw humeur nog verzieken. Geen grommende buurman of een haring die niet in de grond wil. Nu ben jij er klaar voor. Dit wordt JOUW weekend! #intentsgenieten

Wil je weten welke activiteiten je zeker moet uitproberen op IntensCity? Lees het dan in de blog!